top of page
198740341_351099416444309_6825116212586179174_n.jpg

Inviter til gjestebud!

Hva er gjestebud?

 

Gjestebud går ut på at personer eller organisasjoner inviterer andre med på å diskutere tema som kommunen ønsker tilbakemelding på. Gjestebud kan arrangeres i hjemmet, på kafe eller man kan gå en tur sammen. Det er helt opp til hver enkelt hvordan man ønsker å gjennomføre det, og hvor mange man inviterer. 

Hovedpunktene fra diskusjonen skrives ned og sendes til kommunen. Lenger ned på siden har vi listet opp noen spørsmål man kan diskutere, men dette er kun forslag. Vi vil vite hva som er viktig for dere!

Resultatene blir vist i en rapport og blir brukt som grunnlag for å peke ut satsningsområder, mål og strategier for Røst kommune fram mot 2033.

Gjestebudet må arrangeres innen 15. oktober.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Meld dere på her

Thanks for submitting!
Steg 1

INVITER

Inviter venner, familie, kollegaer, naboer eller andre du har lyst til å diskutere med på gjestebud. Gjestebud kan gjennomføres ved å ta en prat hjemme, på kafe, som en gåtur eller et digitalt møte. Det er helt opp til deg hvordan du ønsker å gjøre det.

Steg 2

ARRANGER

Hva skal vi snakke om?

Nedenfor er det forslag til 5 spørsmål. Jobb med ett og ett spørsmål om gangen, velg ut noen dere mener er viktige eller lag deres egne.

Steg 3

SEND SVAR

Oppsummer innspillene fra gjestebudet. Få med informasjon om hvor mange dere var og alder. Eventuelt om dere representerte et frivillig lag eller forening eller næringsliv i kommunen.

Send svaret til: postmottak@rost.kommune.no, senest innen 15. oktober 2021.

Merk e-posten med «Gjestebud kommuneplan». 

5 spørsmål til praten

La gjestene få tenke seg litt om et par minutter før dere deler med hverandre. Som vert er det fint om du fortløpende skriver noen notater for samtalen. Da er det lettere å sammenfatte etterpå. 

  1. Hva liker du best med Røst kommune i dag? Eventuelt i ditt nærmiljø eller grend?

  2. Nevn minst 3 ting som du håper blir annerledes i Røst de kommende 10 årene.

  3. Hva er viktig for deg i din hverdag for at du skal trives i Røst kommune?

  4. Hva mener du Røst kommune bør prioritere de kommende årene?

  5. Hva er din drøm for Røst i 2033?

bottom of page